Újraindulás

Elérkezett az idő, hogy több hónapos tervezés, sok -sok egyeztetés után, elinduljon a kennel új weboldala!
Cover image

Költözés

Elérkezett az idő, hogy több hónapos tervezés, sok -sok egyeztetés után, elinduljon a kennel új weboldala!

Tavaly ősszel, egy frissítésnek álltam neki, mikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a szolgáltató szervere már nem képes tovább kezeli a kennel oldal tartalmát. Nem vagyok egy informatikai beállítottságú ember, le is maradtam a technikai fejlődés ezen részével, így természetes volt, hogy pánikba esek. Több évnyi adat és fotó elvesztésének lehetősége, nagyon megijesztett. Előző webmesterem Lázár Klaudia már felkészültnek hitt e téren, de én totál sötétben tapogatóztam, így arra jutottunk, más megoldásra lesz szükségünk. Ami ezen az oldalon működik Mayer János tudását dicséri, aki a facebookra kikiabált segítségkérő posztomra reagálva ajánlotta fel segítségét. Köztünk szólva, szerintem már megbánta :D

Ennek az együttműködésnek hála, Jani fiatalos és hozzáértő tudásának köszönhetően, újra él a weboldalunk, számos újításokkal kiegészítve.

Az egyiket éppen most olvassátok :D

Szeretném ezzel a kis bloggal közelebb hozni Nektek, a tacskókkal való együttélés minden kínját, baját és örömét, hogy ne csak a száraz adatokat lássátok majd.

Jó szórakozást kívánok !